به گزارش همشهری آنلاین، دکتر جاشوا زایکنر، متخصص پوستومو درباره آفتابسوختگی در ناحیه جوشهای پوستی گفت: آفتابسوختگی لزوما آکنه را بدتر نمیکند، اما میتواند در روندهای درمانی مخصوص آکنه تداخل ایجاد کند. آفتابسوختگی به تحریکات پوستی و التهاب پوستی منتهی میشود و همین اتفاق میتواند درمان آکنه را به کار سختتری تبدیل کند. بهعلاوه، بسیاری از داروهای مخصوص آکنه برای پوست تحریککننده هستند و درنتیجه اگر کسی به آفتابسوختگی مبتلا شود، احتمالا نمیتواند از این داروهای ضدآکنه استفاده کند.
با آفتابسوختگی در ناحیه جوشهای آکنهای چکار کنیم؟
دکتر زایکنر تاکید کرد: ابتدا باید با آفتابسوختگی مقابله کنید. بنابراین یک پاککننده یا شوینده ملایم انتخاب کنید که لایه بیرونی را پوست را دچار اختلال نمیکند. استفاده از مرطوبکننده باکیفیت برای ارتقای آبرسانی به پوست و کمک به تسکین التهابات پوستی هم ضروری است.
وی افزود: در موارد آفتابسوختگی شدید هم اساسا درمان آکنه باید به اولویت دوم تبدیل شود. درواقع وقتی که کسی دچار آفتابسوختگی میشود، اولین هدف این است که به پوست کمک کنیم تا ابتدا مشکل سوختگی را برطرف کند.
ضدآفتاب برای پوست مستعد آکنه
پیدا کردن یک ضدآفتاب باکیفیت برای پوستهای مستعد آکنه میتواند در درجه اول به جلوگیری از آفتابسوختگی کمک کند. پس اگر مبتلا به آکنه هستید، دنبال ضدآفتابهای بدون غیرروغنی و بدون چربی باشید که معمولا با اصطلاح «غیرجوشزا» یا non-comedogenic شناخته میشوند.
این ضدآفتابها اساسا قوام سبکتری دارند و اصطلاحا روی پوست سنگین نمیشوند. اصطلاح «غیرجوشزا» هم میگوید که فرمولاسیون محصول مورد نظر حاوی ترکیباتی است که روزنههای پوستی را مسدود نمیکنند.
منبع: سلامت
نظر شما